You, the petitioner
Hornbach almelo

Hornbach naar Almelo

672 signatures

Er is op dit moment veel verzet tegen de bouw van een Hornbach filiaal. Deze weerstand is vooral afkomstig van concurrenten. Wij als consument hebben juist behoefte aan meer diversiteit. Bovendien is het goed voor de werkgelegenheid. Daarom moet de komst van Hornbach naar Almelo gewoon doorgaan.

Petition

We

de inwoners van Almelo en omstreken,

 

observe

  • dat er op dit moment weerstand is tegen de komst van een Hornbach filiaal in Almelo.

  • Deze weerstand lijkt vooral te komen van omliggende gemeentes en concurrerende bouwmarkten en niet van de consumenten. Concurrentie is namelijk altijd goed voor de markt en consument.

  • Wij als consumenten hebben juist wel behoefte aan meer keuze in Almelo. In Almelo zijn op dit maar twee bouwmarkten. Wat aanzienlijk weinig is voor een stad van dergelijke omvang.

  • Dat de gemeente Almelo niet verantwoordelijk is voor de economisch toestand van kleinere gemeentes. Ook hoeft Almelo niet altijd af te remmen ten behoeve van omliggende steden als Hengelo en Enschede.

  • De komst van Hornbach maakt Almelo aantrekkelijker en zorgt voor werkgelegenheid in onze gemeente.

 

and request

de komst van Hornbach naar Almelo gewoon door te laten gaan.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almelo 
Petition desk:
Closing date:
2019-08-17 
Lead petitioner:
Wouter Waayer 
Website:

History

Signatures

Updates

Publicatie Tubantia

Tubantia heeft een mooi artikel geschreven over de petitie, waarna er honderden nieuwe handtekeningen bijkwamen. We zijn nu de vijfhonderd handtekeningen al voorbij en gaan zelfs al richting zeshonderd handtekeningen!.

2019-01-20

Meer dan 300 handtekeningen!

Inmiddels moge wel duidelijk zijn dat er wel degelijk behoefte is aan een nieuwe bouwmarkt voor de regio..

2019-01-18

Al meer dan 250 handtekeningen!

Wow, als we zo doorgaan hebben we in no time een Hornbach filiaal in Almelo! Help mee door deze petitie te delen op Facebook!.

2018-10-28